2024-09-22 277 瀏覽
我哋企喺出邊等完全冇店員招呼,俾人打尖其他客人喺度阻住都冇人理。咁啱撞到有人走就入咗去坐,點知入去坐隔籬嗰個人即刻已經放咗個背囊落嚟阻住我得返半個位坐。然後我哋見到第二度有二人枱就即刻調過去坐先舒服返晒。店員完全冇俾過餐牌完全冇俾過任何水,嗌落單佢話叫同事幫我落,之後佢仲叫我出去收銀機自己落單。點知落完原來係落咗外賣,我即刻睇到同返佢哋講佢先退返$6外賣錢俾我。一句唔好意思都冇。嗌咗落單等咗兩個麵嚟,個蘇肉一直都未到差唔多要催佢。眼見其他客人一直喺度等一直喺度等完全所有店員淨係聚集喺收銀機隔離,冇做過分流,冇做過協助樓面嘅工作,之後仲聽到有試食嘅客人嚟到,佢哋好似完全唔知道咩事咁樣,仲叫人哋等,然後出邊排隊嘅人絡繹不絕,佢同其他客人一直喺度等。但係啱啱阻住我哋坐嗰兩個人佢霸咗四人枱,另外隔離有張二人枱佢應該都霸埋。店員冇出過任何聲就係俾佢哋不斷喺度等另外未來嘅四個朋友。等到出邊嘅客人都問啲店員你叫我哋入嚟,但係你又唔知嗌到邊個?你問返我哋邊個先,我哋點會知呢?然後冇安排過任何嘢你究竟有冇人係安排邊個坐邊度?幾時入得等咗好耐?我哋隔籬枱嘅客人嗌咗大半個鐘都未有嘢食。相反啱啱坐入嚟嘅人等咗
然後我哋見到第二度有二人枱就即刻調過去坐先舒服返晒。
一句唔好意思都冇。
嗌咗落單等咗兩個麵嚟,個蘇肉一直都未到差唔多要催佢。
我哋隔籬枱嘅客人嗌咗大半個鐘都未有嘢食。相反啱啱坐入嚟嘅人等咗2分鐘就有嘢食。我睇到都覺得炆憎,簡直係非常離譜。呢間舖頭冇分流冇安排冇服務不知所謂,大家千祈唔好試。
2024-08-25