2017-09-16 95 瀏覽
朋友介紹今日為咗呢個榴槤promotion而黎😌用Facebook打卡同like就可以半價❤️黃金榴槤圈固然好食,平平哋冇呃秤啖啖濃未榴槤肉👍🏻但估唔到啲點心重驚喜😍下晝一點去座無虛席都要等一等位,地方唔大但總算坐得舒服,第一次食梗係食下佢啲重點推介📍首先係"蟲草花雞竹筒"雞肉嫩滑有少少藥材味,d飯粒粒分明吸收晒竹筒嘅香味,最鍾意佢份量唔係好多,等我可以試多幾樣野🍛之後係我老豆order嘅"高湯魚翅灌湯餃"個湯好好飲有少少似雞湯嘅感覺,個餃就㓎到少少溶左,但味道好食,仲有魚翅點綴感覺好高級🤣強烈推介身為招牌菜式"吾係老點小漢堡"個包可以keep住脆,入邊個蝦膠又爽又多汁,沙律菜同醬汁可以中和油膩感,好有衝動嗌多一碟🤤🤤"鮮上肉響鈴腸"幾乎係每枱必點,食之前提提大家要㸃多少少豉油,口感就非常好,腸粉滑響鈴脆蝦肉彈牙但味道略淡。"夏日冰梅豬手"我自己偏鍾意食呢種硬硬地唔鍾意太"林"👏🏻有啲"趙"口,食落話梅味好濃,而且感覺骨膠原豐富女仕一定要食😌最後係"蝦膠玉子豆腐",外表高分好啱相機食先,玉子豆腐本身屬於清淡味道唔濃,上面嘅蔥花吊起咗成個香味,老爸勁like🤣總括而言如果大家平時食開酒樓,

之後係我老豆order嘅"高湯魚翅灌湯餃"

食落話梅味好濃,而且感覺骨膠原豐富女仕一定要食😌

總括而言如果大家平時食開酒樓,真心覺得呢類型點心小店都係一種唔錯嘅選擇。

午餐
  • 鮮上肉響鈴腸