2020-04-23 956 瀏覽
如果想食一餐滋味十足嘅牛扒,我會介紹呢間牛扒店俾大家點都值得來品嚐食番餐當你嚟到就會發覺呢間牛扒店係用鐵板盛上,保証食到熱騰騰牛扒肉,仲有三款肉供應分別有肉眼部位、牛柳、西冷牛扒一定滿足到鍾意食牛嘅各位朋友,大家可以揀選肉嘅份量,而且價錢肯定抵食過係扒房,今次我點了中間呢款牛柳品嚐一下味道,同店員落單即刻切出份量再用電子磅計算價錢,就咁望見已份量十足大約有400G多真係一次過滿足食慾又價錢相宜,一邊食扒之餘再配埋套餐咁食先係最佳食法,落完order就入坐再穿件紙圍裙,終於套餐取到已有味增湯同白飯再加杯日本啤酒陣陣肉味滲出牛柳表面灑滿油,先切開牛柳一件大啖咁食夠晒原汁原味,入口肉質香嫩超多肉汁再淋上醬汁食層次口感又再提升,飲啖日本啤酒一邊食滋味十足,牛柳嘅吸引之處係食到啖啖豐厚嘅肉脂肪平均配啖飯一邊食特別滿足,又繼續品嚐一餐美味鐵板燒。
配啖飯
一邊食特別滿足,又繼續品嚐一餐美味鐵板燒。
  • 牛柳