2018-10-06 406 瀏覽
大住個肚又帶住個仔,諗住同佢開心吓去呢間貌似兒童天地嘅餐廳食嘢。點知入到去係同想像中嘅係完全兩回事。首先入到去見到有位諗住坐低左,但見枱仲烏糟就叫人抹啦。點知個侍應攞條布嚟抹兩吓就算,枱上面啲烏糟嘢就fing哂落啲櫈度。嗰吓其實已經想走。但大住個肚,個仔又肚餓,所以都係食埋先。食物選擇同味度都一般,冇乜嘢揀。環境同服務就真係比想像中差。呢頭叫左嘢食,嗰頭走左兩個男人入嚟食嘢。講嘢大聲之餘,仲要滿口粗口!我覺得sell自己係兒童餐廳,當有呢啲人喺餐廳咁講粗口法就應該出吓聲。話哂比小朋友聽到都會影響佢哋。再講,一般人入到間餐廳聽住啲粗口好似機關槍咁發射,都會比佢影響心情同食慾啦。。。