早晨去九龍公園步行,跟著落去中港城再轉入海港城,10點左右,商場自由行絕跡,變得好寧靜,行下行下竟發覺商場居然有吉舖,難道經濟真係滑落得咁差勁😱😱轉行入海運地庫,一路人流非常稀少,揀了海南少爺食中午,貪佢午市套餐選擇多有午市套餐供應,都幾多款架🤩待應哥哥帶左我地坐左一個窗口位,隨即奉上一瓶茘枝茶,不過就唔多夠熱😅西九風景盡入眼簾,看似繁華盛世😷好快海南雞飯就送到,有飯有湯仲有幾條菜,湯要讚下,夠熱、有胡椒香,唔油,好飲👍雞唔會切得大大件,而且幾滑,價錢比沙爹軒(中港城)平成幾十蚊,抵食,仲有送埋飲品架🤗呢個印尼炒飯連沙爹串,沙爹串又香又入味肉仲好juicy😚有幾片印尼蝦片,仲好脆架🤩印尼飯食食下發現有中蝦,飯內有大大塊雞肉和青豆,仲有青瓜、洋蔥及車厘茄伴碟,飯唔會太咸,廚房頗有心思,值得試嘅👍每人100元左右,咁質素及環境係幾抵食嘅仲有外賣自取85折,傍晚經開,可以買回屋企加餸👍👍
1987 瀏覽
有午市套餐供應,都幾多款架🤩

西九風景盡入眼簾,看似繁華盛世😷
海南雞飯套餐

印尼炒飯配沙嗲串燒