2007-05-07 12 瀏覽
由於家住旺角,消夜好多選擇,行過兆萬中心揀咗藏戶呢度,因為見佢有特價仲係半價/七折添。4人揀了以下食物:-Sake (720ml)-- 1 枝牛肉刺身--問侍應(主任)牛肉邊度來,佢竟然好肯定答話"唔知",不過邊度來都冇所謂反正牛肉薄到紙咁,冇口感又凍冰冰完全冇味。魚生--非常麻個隻。其它--乏善足陳講吓裝修--以日本餐廳來講都算求奇,尤其門口有排中國算盤做裝飾,完全唔相關更加唔喺靚,個Designer唔知冇料定冇heart,我身為M K 友都有要求架!服務--要勁加強產品知識,生牛肉比得客人食,唔答日本都話係袋鼠國啦,起碼冇嚇親人先。以上講啲野好似過份要求,但我埋單要$1200蚊,我又冇亂叫食物,只是一般情況,老實講,消費市場有智慧,大家公平,冇heart 好難賺錢。
4人揀了以下食物:-
Sake (720ml)-- 1 枝
魚生--非常麻個隻。
其它--乏善足陳
唔知冇料定冇heart,我身為M K 友都有要求架!