2022-11-26
【 🍛韓國牛肉飯 】---✨特惠晚餐 𝔻𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 𝕊𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝✨---💰價錢:$82 (*晚市另設加一服務費*)~~~📍評分:9.5/10~~~⏩ 上次lunch諗住黎食呢間,點知好多人等位食唔到🫠,一於夜晚再黎終於有位dinner👻!身為韓粉梗係要食韓國菜🤣,有oppa食就更好😈!~~~首先要講講佢個牛肉汁底真係好jeng好惹味👅,有呢個牛汁底令到飯、肉、菜既味道都充滿牛香油脂香🤤,係味道既昇華!再講就係肥牛片既份量係好足料😍,佔左大半碟,真係啱灑食肉獸們‼️肥牛片連住肥肉🥓,所以口感唔會柴,但又唔會係成舊都係肥肉,肥瘦適中👍🏻,食落唔會好難嚼好韌!配埋椰菜、焦香洋蔥、香蔥等等一齊食,口感層次更加豐富爽口😚!亦都用左壽喜燒汁、麻油等等調味🍾,食落甜甜地鹹鹹地,夠灑香口惹味😝,充滿韓國風味!個飯都好好食,米飯粒煙韌又有米香🍚,個汁同肥牛真係餸飯一流,我食到一啖都冇😛,大滿足大滿足!仲要包埋碗麵豉湯🍲,成個dinner set真心好食🤩!~~~✅ 整體黎講,呢個韓式料理餐廳絕對啱同朋友仔黎👭👫,播住kpop music 食返餐好既🎶,有氣氛得黎個胃又大enjoy,份量質素環境都好推❣️食
---
✨特惠晚餐 𝔻𝕚𝕟𝕟𝕖𝕣 𝕊𝕡𝕖𝕔𝕚𝕒𝕝✨
---
💰價錢:$82 (*晚市另設加一服務費*)
📍評分:9.5/10
~~~
✅ 整體黎講,呢個韓式料理餐廳絕對啱同朋友仔黎👭👫,播住kpop music 食返餐好既🎶,有氣氛得黎個胃又大enjoy,份量質素環境都好推❣️食唔到oppa唔緊要,最緊要係養飽自己🐷!
性價比:4.5/5
回頭度:5+/5