2018-05-22
好耐冇同女朋友撐枱腳,今日去開沙田所以就同女朋友返嚟呢度食飯,特別想回味返佢個三文魚凱撒沙律。我哋book咗枱六點半,原來佢六點半先開門,所以喺門口等左一陣先有位,入到去經理安排我哋坐喺梳化位嗰邊。其實之前都已經嚟過食過兩次,一直都覺得佢個三文魚凱撒沙律好好食,佢個醬系分開上,你可以自己食幾多點幾多,煙三文魚好濃味,沙律菜夠新鮮,麵包粒夠脆,一流。之後叫咗個四重芝士pizza ,我同我女朋友都好鍾意食芝士,呢個芝士味道我哋一個驚喜,食落去唔係好鹹,反而個芝士味好重,食完都唔覺得好’流’。最後一定要介紹呢一個T骨扒,都係職員過嚟介紹俾我哋。適逢餐廳四周年紀念,原價498嘅T骨扒特價298 ,我女朋友食到讚不絕口,我哋叫咗個五成熟嘅,肉味鮮嫩,當然根位真係食唔到,但係肉味好龍嘅牛味,同埋好淋,呢個價錢食到呢一隻扒真心覺得抵食。食完呢三個菜已經好飽了,食唔落甜品,下次如果有機會都可以試吓佢啲甜品。
最後一定要介紹呢一個T骨扒,都係職員過嚟介紹俾我哋。
適逢餐廳四周年紀念,原價498嘅T骨扒特價298 ,我女朋友食到讚不絕口,我哋叫咗個五成熟嘅,肉味鮮嫩,當然根位真係食唔到,但係肉味好龍嘅牛味,同埋好淋,呢個價錢食到呢一隻扒真心覺得抵食。食完呢三個菜已經好飽了,食唔落 甜品,下次如果有機會都可以試吓佢啲甜品。