2012-07-17 11 瀏覽
上星期先食完MONSTER SUSHI, 今個星期已經忍不住再要去多次.同樣都係BOOK定位穩陣點...7點半準時到達, 今次唔同上次門口已經一大班人真係幸好有得BOOK位.上次食過既鰻魚壽司今次再ORDER同樣肥美可口, 另外佢地一款特別推介既螢光魷魚+甜蝦壽司估唔到味道都唔錯, D魷魚味道都幾鮮甜.另外再叫左幾款熟食, 當中我自己最喜歡係吉列炸蠔同埋牛油煎帆立貝, 2款食物都做得好出色個炸蠔炸得鬆脆又唔油, 至於帆立貝就無咩牛油味不過卜上少少粉去煎令到帆立貝仍然保持肉汁非常好味, 只係2款食物價錢都有點偏貴.最後一款只係俾個圖片吸引既海鮮凍水晶麵就真係得個樣, D水晶麵煮得唔夠時間,偏硬, 而且成杯都有好多碎冰, 食落有點麻煩, 幸好個汁酸酸地夠醒胃, 而且面層既刺身都夠新鮮.希望仍然繼續保持水準.

希望仍然繼續保持水準.

2012-07-12