2010-07-08 30 瀏覽
好慶幸成為euro go go會員, d coupon真係好抵, 再加上佢每月都有會員優惠, 是日晚上再黎幫襯, 用左張買一個pizza送一個pizza既coupon兩個人食一個千島海鮮pizza, 一個超級pizza, 千島海鮮的配料有蝦、魷魚、八爪魚仔、菠蘿等, 不要以為pizza配料會差d, 蝦仔很爽口, 魷魚、八爪魚仔也很彈牙, 再加上千島醬 & 菠蘿既酸酸甜甜味, 是我覺得euro go go最好的pizza超級pizza的配料則是黑椒牛肉、辣肉腸、菠蘿、煙肉, 是香港人最熟悉的pizza, 可惜黑椒牛肉不夠黑椒味, 辣肉腸也不夠辣, 也沒有千島海鮮的千島醬, 整個pizza沒特色, 吃起上黎也乾身, 還是覺得千島海鮮最好食完兩個pizza都唔夠飽, 記得當月VIP優惠係半價多一客薯蓉, 就叫多左一客煙肉蘑菇薯蓉, 之前吃過肉醬薯蓉很好味, 但今次的煙肉蘑菇薯蓉跟超級pizza一樣也是過於乾身, 肉醬薯蓉好味原因是因為內醬汁夠濕, 味道夠濃撈埋薯蓉真係好夾, 薯蓉磨得好爛, 是真真正正的"蓉", 可惜也因為咁, 一吃之下會覺得好口乾, 所以在煙肉蘑菇也是乾爭爭之下, 我覺得只

食完兩個pizza都唔夠飽, 記得當月VIP優惠係半價多一客薯蓉, 就叫多左一客煙肉蘑菇薯蓉, 之前吃過肉醬薯蓉很好味, 但今次的煙肉蘑菇薯蓉跟超級pizza一樣也是過於乾身, 肉醬薯蓉好味原因是因為內醬汁夠濕, 味道夠濃撈埋薯蓉真係好夾, 薯蓉磨得好爛, 是真真正正的"蓉", 可惜也因為咁, 一吃之下會覺得好口乾, 所以在煙肉蘑菇也是乾爭爭之下, 我覺得只是一般, 還是推介肉醬薯蓉最好味

希望euro go go快d再出VIP, 等老婆都可以申請番一張!
千島海鮮pizza
超級pizza