2017-10-29 173 瀏覽
食物嘅質素,可以反應到一間餐廳嘅心思同誠意。這間餐廳一直令我印象好深嘅係,餐廳每一個細節上都好一絲不苟。雖則係工廈餐廳,但係呢間餐廳有一種魅力,係會令你想食完再食。香辣番茄醬肉丸肉丸充滿嚼勁,可以食到好香嘅豬肉鮮味,仲會慢慢滲出微辣嘅黑椒香令人好開胃呀Bondi 沙律配柚子醋汁沙律菜新鮮爽甜,有粒粒新鮮嘅柚子肉,味道甘甜,唔會覺得苦。幾有心思。廣島蠔意大利飯菜式設計特別,同平時食開普通嘅意大利飯唔同。賣相精緻,表面嘅脆脆同炸蠔相映成趣。意大利飯充滿忌廉香,均勻地熟透,唔會有米骨。忌廉汁收得好好,啱啱好包圍飯粒,唔會太稀。食完表面,原來入邊仲有一塊蠔肉,好有趣😂心太軟朱古力味道較濃,係令人感動嘅流心😍建議可以再熱多少少,令到冷同熱嘅對比更加強,就會更加好味啦我呢個朱古力怪,食完心太軟飲品還是點了一杯熱朱古力😂估唔到呢一個細節位都做得咁好朱古力唔係普通朱古力粉沖,而係可以飲到好香嘅牛奶香味,特別香滑今次離開,期待下次再來有新菜式😌🌟

香辣番茄醬肉丸

令人好開胃呀

Bondi 沙律配柚子醋汁

廣島蠔意大利飯

心太軟

朱古力味道較濃,係令人感動嘅流心😍
建議可以再熱多少少,令到冷同熱嘅對比更加強,就會更加好味啦

我呢個朱古力怪,食完心太軟
飲品還是點了一杯熱朱古力😂
估唔到呢一個細節位都做得咁好

今次離開,期待下次再來有新菜式😌🌟