2009-08-22
濶別剛好一個月, 今日又得閒渣到嚟筲箕灣lunch, 當然又係食抵食嘅咖哩啦! 我們三人今次決定share嚟食, 咁可以款款都試吓! 叫咗三個 set lunch:咖哩牛脷 - 牛脷好腍, 唔酥! 咖哩如上次食嘅一樣, 味濃, 唔太辣!咖哩牛仔腩 - 牛仔腩同樣咁腍, 而咖哩就係order中辣, 同事話仲好味添, 幸好我仲頂得順! 烤雞配咖哩汁 - 雞烤得好香, 好嫩! 咖哩汁另上, 跟其他兩款唔同, 帶點甜味, 啱我口味!三個餐全跟Naan bread, 原來可以揀原味, 洋葱或蒜蓉, 我哋三款都叫哂, 原味之前試過, 已知道好好食! 而蒜蓉味都幾惹味! 可惜份量比原味少... 洋葱味就未見特出.三個餐均一係$38蚊個, 大大杯凍飲唔駛加$, 的確係我哋開飯首選! 好味! 抵食!寫食評嗰時先見中間無人寫過, 真係有d唔好意思!
寫食評嗰時先見中間無人寫過, 真係有d唔好意思!