2010-10-15
非常不辛的九月份, 衰野接二連三發生, 私事忙到抖唔到氣為了同老友慶生, 都係比佢自己唸想食乜東東 對上一次是舊年的4月光顧, 印象一向唔錯的 星期三晚上客人不多, 幾好坐 先來個welcome food : Tuna Tart : Tuna 醬配上無味又厚身的 tart 皮唔使錢, 無所謂 餐包 : 暖暖地也頗軟熟, 合格 南瓜湯: 是我最愛, 很creamy 感, 南瓜味也很香甜 Salami Salmon Spaghetti $93 : 三文魚over cooked 好鞋同干, 連我此等三文魚精都唔想食, 意粉也無呢咬口, 味道很酸味味先可以食多兩注咋 Shrimp & Pesto Linguini change Angel hai $93 + $5 : 賣相幾吸引, 起碼見到有幾隻鮮紅的大蝦 但忌廉共香蒜汁味道很淡配合野菌味道就更加無出色份量很大, 兩個女仔未必食得晒, 加上友人身體抱恙, 食兩注又停手, 真係獨力難支呀 Chocloate Pudding + Haagen ice-cream (50% discount in BEA Card) $2
非常不辛的九月份, 衰野接二連三發生, 私事忙到抖唔到氣
為了同老友慶生, 都係比佢自己唸想食乜東東
對上一次是舊年的4月光顧, 印象一向唔錯的
星期三晚上客人不多, 幾好坐
餐包 : 暖暖地也頗軟熟, 合格
南瓜湯: 是我最愛, 很creamy 感, 南瓜味也很香甜
Chocloate Pudding + Haagen ice-cream (50% discount in BEA Card) $24.5
必叫之選: 微脆蛋糕的表面香氣四溢
朱古力流心澎湃程度絕對係首屈一指,味道也不容懷疑,
曾幾何時一人一個面不改容, 今日吃罷這個心太軟感覺既甜且膩
是不是心情主道了今晚呢 ?