餐廳: 美心Food2 (德福廣場1期)
資訊:

2023-06-24 478 瀏覽
平時都鍾意去美心快餐買叉燒, 順手堂食豬扒焗飯. 但美心快餐好似少咗好多分店, 所以今日行經九龍灣間📍美心Food2📍,就即刻入去食飯.🌸鮮茄焗豬扒飯外型好澎湃, 有滿滿嘅茄汁同芝士, 外型唔錯. 飯量足但只有一件豬扒, 而且件扒好多肥膏, 肥過我好多, 好油膩, 扣分. 好彩個焗飯嘅拌菜好足, 好多鮮茄,洋蔥同菠羅, 只有菜撈茄汁巳經好餸飯, 如果有焗素菜飯又平啲就非常完美.🌸京都肉排配白飯 + 例湯個肉排有菜拌碟, 均衡飲食菜單, 正! 可惜個肉排甜酸味唔夠, 個湯雖然有跟紅蘿蔔之類, 但個湯唔夠味, 可惜!

🌸鮮茄焗豬扒飯

🌸京都肉排配白飯 + 例湯

2023-06-21
5 分鐘 (堂食)
午餐