2022-11-10 7 瀏覽
家人又話想食「Winner Burger」!所以叫我去買外賣比佢食🤣 見今日順路就去買埋~買完就可以去太子站坐車,非常方便😎!!✪ WB豬牛薯堡 ⌫ 💲92呢個漢堡超厚,食個陣真係無儀容可言🤭所以外賣返屋企嘆就岩👍🏻 重量級嘅漢堡,入面有豬肉漢堡扒、牛肉漢堡扒、薯餅、煎流心蛋、生菜、蕃茄同秘製WB醬料。牛肉漢堡咬落juicy~肉質嫩滑。薯餅炸得香脆,食落會有粒粒薯仔感覺。外賣返到屋企個流心蛋都仲係爆漿咁,好好味!✪ 黑松露煙肉牛堡 ⌫ 💲88漢堡包烘得微脆。夾住煙肉、流心蛋、蕃茄、生菜同黑松露醬。煙肉煎香至焦邊,口感好脆。黑松露醬好香濃,加埋芝士,好正👍🏻✪ 升級套餐 ⌫ +💲18小食有好多款揀。我地最中意就係香草藍芝士薯寶!!薯寶炸得香脆,中間包住香草藍芝士,味道好香濃。【 Winner Burger 】📌 太子太子道西139號地下C號舖

✪ WB豬牛薯堡 ⌫ 💲92

✪ 黑松露煙肉牛堡 ⌫ 💲88