2022-10-10
今日個fd 突然想打邊爐,我即刻提議湊湊,因為對個蟹粉黃魚湯底念念不忘😂今次試將軍澳分店,去到吾算太多人,所以待應俾我地4個人可以坐張6人枱,好舒服。環境幾好,夠舒適😀。我地4個人叫左個4人餐,再加多幾款野食,埋單人頭around 500零,但已經食到超飽🤪下次一定要再戰☺️今次都係食左個蟹粉黃魚湯底,另外拼左個台式麻辣湯底。雖然吾係好辣,但都夠晒香,不過下次可以一戰四川麻辣湯底😂四人餐本身已經有三款肉,全部都好好味,4個人食份量已經夠晒😀另外有鮑魚,好新鮮、有蝦,不過就麻麻地,感覺吾夠爽。有個墨魚滑,好味道、企鵝丸就個樣特別但味道就一般,下次單叫就未必會再嗌。另外熟食有個荔枝蝦球,呢個值得一讚😋。最後仲有個蔬菜籃,好新鮮、響玲,好脆😊同埋有油條,浸一浸先食好特別😊我地另外仲叫左餐肉,呢個一般無咩特別下次吾會翻食,毛肚一流😇仲每人叫左一杯野飲,30蚊都吾洗但超大杯,絕對夠飲到食晒成餐😊