今日又再去石硤尾Casa Kitchen , 中午時段,客人比較多,今日轉了新餐牌(Casa Kitchen 每2星期轉一次的),但仍然可以加$8有我喜愛的酸種麵包😋😋😋 Casa Cafe 現在還做抗疫午餐,外賣自取,每款連餐飲只需$42 !在附近返工或住的朋友真係好抵👻是日餐湯是手打蕃茄湯,很香濃蕃茄味,而且很滑😊酸種麵包仍然保持水準..夠香脆可口鬆軟😋😋今日試紐西蘭肉眼扒,7成熟,肉眼扒肉汁多牛味重,7成熟剛剛好,不過太韌,再配上特製紅酒汁巧好惹味😋😋薯條大大條而且炸到外脆內軟👍🏻還有個燒香蒜頭🧄Yummy Yummy 餐飲熱奶茶不用加錢,但如果不喜歡,可以半價轉特飲😉最後來一個香濃朱古力味嘅70%朱古力批,為今日的午餐劃上完美的句號😉回家又要開始準備減肥了🤪😂😂

是日餐湯是手打蕃茄湯,很香濃蕃茄味,而且很滑😊

酸種麵包仍然保持水準..夠香脆可口鬆軟😋😋

還有個燒香蒜頭🧄Yummy Yummy

餐飲熱奶茶不用加錢,但如果不喜歡,可以半價轉特飲😉

回家又要開始準備減肥了🤪😂😂