2019-03-14
之前試過lunch 食紅橋,今次試吓晚餐!7點度去到,人未算多,唔洗等!嘢食種類多,實搵到你中意嘅!Set餐轉得好頻繁,有啱食叫番set餐一定最抵!今次叫咗豬仔肶!跟餐有埋湯,沙律and 嘢飲! 南瓜湯: 幾creamy, 唔係最好飲,但飲得落!沙律: 係好食嘅,醬料落得夠,仲要有埋黑醋?酸酸的幾開胃!豬仔肶蛋包飯: 有驚喜,豬仔肶有落蜜糖,甜甜的,幾惹味,仲要有3隻咁多!蛋包飯唔洗講,大份又好食,落足料,又係入面都有埋蛋!認真,飲完湯,食完沙律已經飽咗一半,再食一隻肶小半蛋包飯已經飽到9成!剩低take away 咗第日lunch! 但唔知係咪錯覺,問waitress 拎合果時,佢d眼神同行為絶對唔係友善!自問take away 唔哂嘢係好事,咁佢個態度係咩事!總括黎講,嘢食絶對係ok嘅, cp value 好高,但服務質素有待提升,可能只係個別,咁啱畀我撞到,但畀邊個撞到我諗都唔會係一個愉快經歷!
嘢食種類多,實搵到你中意嘅!
南瓜湯: 幾creamy, 唔係最好飲,但飲得落!
沙律: 係好食嘅,醬料落得夠,仲要有埋黑醋?酸酸的幾開胃!