2016-06-24 483 瀏覽
PIZZA EXPRESS,呢個品牌已經幫襯左好多次,而呢一間就已經第三次了,每次都一定會訂左位先,否則好難有位或者要等好耐,今次有幸可以3個人坐梳發位,實在太好了,好彩早到先有咁既機會。黎呢到一定會叫PIZZA,今次叫左個松露PIZZA,即叫即整既係唔同D,真係又熱又脆,好正!一上台,已經聞到香噴噴既味道了,真係好香既菌味,正,推介!之後叫左個香辣蒜蓉意粉,哈哈每次都要叫呢個,因為可以食素,唔洗食咁多肉,味道水準都保持一貫作風,好味!蒜味夠啊!又唔太辣。然後朋友叫左啤酒飲,我就飲EARL GREY,可以無限加水,無限飲,雖然會影響個味但都OK呀,起碼不停飲不停吹水。開心的聚會地方!

5 分鐘 (堂食)