2015-09-25 1508 瀏覽
今次係第2次幫襯"轉角。見"平時好少去荃灣,每次都係為左shopping先去今日都不例外, shopping 前同朋友就醫飽個肚先再血拼荃灣人多就唔洗講,想搵個地方靜靜地,食下野傾下計都有困難但有次就無意中比我地搵到呢間餐廳餐廳分室外室內兩個section, 因為每次去都係平日的下午,所以都冇需要等位一入去就有位小妹妹招呼店鋪環境舒適寧靜非常適合三五知幾歇一歇今次order 左型男漢堡配沙律沙律已經k.o左,所以無影到,不過d 菜好fresh! 食落口,卜卜脆漢堡就如圖所見, d 旦汁爆緊出黎! 好正!!蝦多士上次已食過的蝦多士,一直在味蕾中念念不忘今次一定要order多次! 果然,水準依然無變!脆卜卜而不膩! 配茄汁一流! 同朋友share食,得兩舊真係唔夠喉呀蒜香鱈魚意粉次次黎都係食漢堡,今次就試下意粉不過不失! 喜歡漢堡多一點飲品類都唔錯呀! 我就order 左ginger tea! 可以沖幾次飲朋友order左green tea milkshake! 好好飲!下次會再黎試下All day breakfast!! 好抵食!
今次係第2次幫襯"轉角。見"

平時好少去荃灣,每次都係為左shopping先去

荃灣人多就唔洗講,想搵個地方靜靜地,食下野傾下計都有困難
但有次就無意中比我地搵到呢間餐廳

餐廳分室外室內兩個section,
因為每次去都係平日的下午,所以都冇需要等位

一入去就有位小妹妹招呼
店鋪環境舒適寧靜
非常適合三五知幾歇一歇
今次order 左
型男漢堡配沙律

漢堡就如圖所見, d 旦汁爆緊出黎! 好正!!
型男漢堡
蝦多士
蝦多士
上次已食過的蝦多士,一直在味蕾中念念不忘
今次一定要order多次! 果然,水準依然無變!

蒜香鱈魚意粉

次次黎都係食漢堡,今次就試下意粉
不過不失! 喜歡漢堡多一點

2015-09-22