KABOOM

2024-06-27 172 瀏覽
相隔多時又再次回訪Kaboom✨
上次黎坐室內已經覺得好舒服 所以今次同朋友食飯傾計都黎返依到!今次同朋友簡左係室外坐 對住個超靚夜景好chill😆

✨KABOOM Sharing Platter
好豐富既小食拼盤!有單骨雞翼、春卷、豬肉棒同魚餅等等
份量好足夠 3個人都夠食😆😆😆

✨Lobster Pasta with Lobster Tail
份量十足既原隻龍蝦尾意粉😋賣相超好! 而且佢係用長意粉黎煮 好掛汁同埋口感煙韌👍🏻

✨Grilled Gai Yang Chicken
上菜時超香既大大隻燒春雞😛外皮燒得好香但入面既雞肉就好滑😋😋好好食🤤

🍹If Not Now, When?
黎到Kaboom點可以唔叫佢各款好特別既cocktail呢?🍸
每一款都好靚好特別😍今次叫左依款以荔枝同柚子做底 加上斑斕葉🫶🏻所以每一啖都有斑斕既香味😋特別得黎好易入口 推介!!

🍹Every Day Feels Like A Monday!
依杯以藍色為主迎合Blue Monday主題好有心思! Gin 再加柚子汁同青蘋果,味道好清爽👍🏻

📍KaBoom
尖沙咀北京道12A號太子集

相隔多時又再次回訪Kaboom✨
今次同朋友簡左係室外坐 對住個超靚夜景好chill😆

✨KABOOM Sharing Platter
好豐富既小食拼盤!有單骨雞翼、春卷、豬肉棒同魚餅等等
份量好足夠 3個人都夠食😆😆😆

✨Grilled Gai Yang Chicken

🍹If Not Now, When?

📍KaBoom
尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓