2015-01-12
之前已經黎食過一次, 因為係出面真係食唔到愛文芒果,所以一定要再黎mangochacha..今次都係叫左必食既窩夫,其實同某間同樣來自台灣既xx弄比較,mangochacha 既窩夫真係好食好多,最主要係窩夫上碟係夾住雪糕同cream, 而呢度既芒果雪糕真係好好食,充滿果肉。而窩夫皮暖暖脆脆的, 充滿蛋香味,食哂成個窩夫都唔覺得好溜好甜,而且窩夫每一啖都有雪糕同cream!!!!對比其他食窩夫既甜品店, 味覺和質感相差很遠, 所以mangochacha 既窩夫真係必食,我食完都好掛住好想再黎食呀! 另外都叫左一個芒果湯圓,店員話係新出,所以都試下,湯圓內係芒果醬,都幾有趣,咬落去係可以食到d 芒果肉定唔知芒果絲,所以感覺係真材實料,都唔錯既。而最特別就係個湯, 並唔係普通食湯圓既疆汁,係桂花味嫁,好有趣,飲落好清香。總結下次再黎食都係會食窩夫,實在太好食啦!
總結下次再黎食都係會食窩夫,實在太好食啦!