2023-07-12 141 瀏覽
🈹🈹🈹🈹🈹鉄人皆花 - 九週年大割引Encore 系列嚟😉鐵板燒真係一樣令人食極都唔厭嘅東西!趁着 @ 九周年做緊promote🤭又走咗過嚟食呢個set 做緊半價 $1340 咋!仲要送龍蝦刺身!抵食前菜係清爽合桃藜麥沙律,酸酸甜甜~開胃嘅柚子蜜蕃茄仔。仲有酒香味濃郁,爽口彈牙嘅酒浸鮑魚時令刺身有三款,係肥美嘅真鯛,鮮甜嘅牡丹蝦同埋帆立貝~ 跟住就係送嘅龍蝦刺身,盡量都唔少,餐廳都幾重本,龍蝦刺身鮮甜爽口,用日式醬汁或者芥辣都可以提升味道~跟住就到我最期待嘅鐵板環節:洋蔥汁煮銀鱈魚:魚皮煎到到好似薯片咁脆,魚肉結實配上洋蔥汁都非常之夾。日本鮮海苔伴活南非鮑魚:鮑魚有手掌咁大,爽口彈牙,我會推介就咁食先,試一試原味,再試吓點海苔忌廉醬。小間場,嚟個鐵板西蘭花苗,配炸蒜惹味又爽口。日本北海道產 A5 和牛薄燒:肥花靚,重牛油香,包住蔥花同蒜片減輕肥膩感。日式鉄板炒飯:師傅炒到超級乾身同埋入口粒粒分明。除咗蛋之外仲加入咗瑤柱同蔥花去炒。海鮮湯:鮮甜~最後食埋雪糕超級滿足
🈹🈹🈹🈹🈹
鉄人皆花 - 九週年大割引

Encore 系列嚟😉
鐵板燒真係一樣令人食極都唔厭嘅東西!
趁着 @ 九周年做緊promote🤭又走咗過嚟食
呢個set 做緊半價 $1340 咋!仲要送龍蝦刺身!抵食

時令刺身有三款,係肥美嘅真鯛,鮮甜嘅牡丹蝦同埋帆立貝~

跟住就到我最期待嘅鐵板環節:

小間場,嚟個鐵板西蘭花苗,配炸蒜惹味又爽口。

海鮮湯:鮮甜~

最後食埋雪糕超級滿足