2024-09-15 1590 瀏覽
通常一諗唔到食咩,火鍋放題都一直係唔錯嘅選!品種選擇多,唔同口味人士都一定會揀選到自己鐘意嘅食物😋自助區包括前菜、蔬菜、麵食、飲品、甜品、醬料等,連小龍蝦都有~前菜放面我最推介麻辣魚皮,魚皮爽脆,麻麻辣辣,十分開胃!蔬菜有多款選擇,生菜、冰菜、水蓮、娃娃菜、萵荀、冬菇等,品種豐富。飲品方面推介白桃烏龍!甜品當然選擇好易回本嘅haagen dazs雪糕,仲有我最鍾意嘅夏威夷果仁味!正丫!牛肉類試了SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、封門柳和美國牛肩胛片!當中最推介SRF美國極黑和牛片& 美國牛肩胛片,SRF美國極黑和牛片大大片,牛味濃郁,一啖放入口,大滿足;而美國牛肩胛片肉質柔軟,油脂比例最好!海洋類試了脆鯇魚片、鮮甜沙白及鮮甜海蝦,呢三樣品質也不錯,值得一試!

自助區

牛肉類