2010-09-25 1 瀏覽
其實之前都幫襯過,只不過係幾年前既事。見要同個fd食飯,就黎呢度食。聽講呢度既pizza幾好食,不過夜晚就無set架,要散叫。算啦,一次半次就無乜所謂既。Tortilla Spring Rolls我地揀左泰式雞同baja雞,呢個就等得耐,因為即叫即整。講下個泰式雞,香料味好重。有辣辣地既花生醬,而且有好多芝士舊春卷到,真係好正。而個baja雞仲好食,裡面有紅椒、雞、同勁多既芝士。仲可以點醬黎食,不過我大頭蝦,唔記得咩醬打咩醬。Chicken Tequila Fettuccine估唔到連扁意粉都咁出色,呢隻意粉就有雞肉、紅椒、黃椒、青檸配上忌廉汁。呢個扁意粉既味道真係幾夾,清新既青檸配上忌廉汁,個味道好有層次感。而且扁意粉整得好彈牙,真係正。pizza睇黎睇去都唔記得係邊隻,不過呢隻pizza真係好好食。芝士味真係好香,而且配料好夾。仲可以點醬,分別係牛油果醬、蕃茄醬同酸忌廉。我覺得酸忌廉係最好食。無限refill凍檸茶無乜特別,唔使點講既。整體上都唔錯,侍應都算幾有禮貌。而且食物既質素真係有番咁上下,實有下次架。
既。

Tortilla Spring Rolls
我地揀左泰式雞同baja雞,呢個就等得耐,
好多芝士舊春卷到,真係好正。
而個baja雞仲好食,裡面有紅椒、雞、

Chicken Tequila Fettuccine
估唔到連扁意粉都咁出色,呢隻
牙,真係正。

pizza
睇黎睇去都唔記得係邊隻,不過呢隻pizza真係好好食。芝士
酸忌廉。我覺得酸忌廉係最好食。

無限refill凍檸茶
無乜特別,唔使點講既。

實有下次架。
pizza醬