2016-09-07 493 瀏覽
今日再譽歸來, 黎到呢度食Yogurt,  雖然黎過3次不過每次黎試既口味都不一😋為左自己既口碑, 唔新鮮既生果佢地唔會入貨, 今日原意想食返Mango Sogo Pomelo不過到左芒果唔甜既季節不過暫時缺貨唔做Mango Sogo Pomelo只好試試新口味其實店子除左standard左既款式仲有多種配料可以比客人自由配搭, 不過一向有選擇困難症既我多種都會推比男朋友簡..🙈🙈🙈🙈Daily Breakfast $45因為有生果冇貨所以另外叫左白玉丸子外形唔算好Colorful, 插左Chocolate bar關係令到 Yogurt傾斜左白玉丸子煙un有口感, 不過只有3粒~~~過下口癮都ok!Chocolate bar味道都ok唔會過甜, 加埋Yogurt一齊食味道都唔錯!而且Yogurt 上面加左少量既蜜糖, 食落酸酸甜甜好夾!!! 👍🏻味道層次比Mango Sogo Pomelo更勝一籌, 只可惜既係入面有d一粒粒既生果肉,唔知係咩生果製成, 味道冇問題架!!! 只係個人問題唔太討好~~~~除左Yogurt + 蜜糖比較有驚喜之外其他都屬中規中舉~👌🏻

Daily  Breakfast
Daily  Breakfast
Daily Breakfast $45

因為有生果冇貨所以另外叫左白玉丸子

白玉丸子煙un有口感, 不過只有3粒~~~過下口癮都ok!
只可惜既係入面有d一粒粒既生果肉,唔知係咩生果製成,
味道冇問題架!!! 只係個人問題唔太討好~~~~

2016-09-05
$45 (其他)