2019-08-10
收藏了好久好久既煎蛋肉餅飯除左肉餅飯同腸粉還好以外,整體食物味道一般~加埋環境因素,未必有下次·🍳香煎脆邊蛋肉餅飯($35)賣相吸引😍無諗過咁抵食~~$35一碗飯仲要港島區真係唔知係邊度搵🤭👍🏻不過食落有點狼狽😂一路筆一路跌哂d蔥😣肉餅不錯唷~厚身有肉汁😍加埋蛋漿⋯唔怪得咁多人黎食👍🏻·🥪咖央多士($20)好抵食😯可惜我唔太好咖央🤣朋友食哂🤣🤣睇到佢食都feel到多士烘到香脆~·🥢蛋炒豬腸粉($20)熱辣辣好食啊👍🏻👍🏻🤤加入甜豉油再煎到loan邊⋯好香好惹味🤤🤤👍🏻·🍲(小籠包)胡椒肉骨茶($35)好難食🥴🥴🥴🥴真心好重味精😑😑😑 略帶胡椒味,但小籠包外皮厚到一個點⋯負分·🥬油菜($15)堅持點菜🤣寧願叫多碟菜都唔要肉骨茶🤣·🥤檸檬薏米水($22)環境逼加上好似無冷氣🌝唔係唔飲凍飲掛·📍兩草銅鑼灣銅鑼灣道110-114號永興閣地鋪
🥬油菜($15)堅持點菜🤣寧願叫多碟菜都唔要肉骨茶🤣
🥤檸檬薏米水($22)環境逼加上好似無冷氣🌝唔係唔飲凍飲掛