2009-12-11
打完比賽~三個人黎依度再食過~試下上次冇叫到既野~今次黎到~好多人排隊~唔同上次~今次唔係自己寫名做登記~由佢地黎做~但係個位又無人負責~唔知佢地想點~叫佢地經理黎做~又要睥返轉頭~好唔願意咁~No Good今次我地叫左周打蜆湯~再一次叫左辣味腸~之後就叫左芝士牛肉漢堡~海鮮Pizza~墨汁麵~亦叫左一個雞肉焗飯~最後再最加甜品~分別要左Coffee啫喱~芝士餅~同埋Tiramisu~個湯好足料~不過就細碗左少少啦~但係個味道就真係好好~個辣味腸當然好好味啦~不過都仲係唔夠辣~好彩有tabasco~個芝士牛肉漢堡~都唔錯~仲有隻蛋係度添~GOOD~同埋都幾大件~個汁都OK~個Pizza今次就真係普通過普通~冇咩特別~而墨汁麵同個焗飯都係一般貨色~唔太特出~特別係個焗飯~咖啡啫喱估唔到有個雪糕係面~而且D啫喱既咖啡味好濃芝士餅就失色左少少~可能雪得太耐啦~個餅底太硬~比佐敦既一間Cafe差少少而Tiramisu就麻麻地~因為佢係意大利餐廳~雖然甜品唔係主打~但係可以好D~因為佢真係一般到一般~對我黎講~完全唔得~冇酒味~No Good~
試下上次冇叫到既野~
今次黎到~好多人排隊~唔同上次~今次唔係自己寫名做登記~
由佢地黎做~但係個位又無人負責~唔知佢地想點~
叫佢地經理黎做~又要睥返轉頭~好唔願意咁~No Good
今次我地叫左周打蜆湯~再一次叫左辣味腸~
個湯好足料~不過就細碗左少少啦~但係個味道就真係好好~
個Pizza今次就真係普通過普通~冇咩特別~
而墨汁麵同個焗飯都係一般貨色~唔太特出~特別係個焗飯~
咖啡啫喱估唔到有個雪糕係面~而且D啫喱既咖啡味好濃