2024-07-27 125 瀏覽
一入到Giovanni Pina Ristorante, Bar & Pasticceria就見倒落地大玻璃,可惜餐廳位於1/F,俾東區走廊遮咗大部份海景景觀🥲。餐廳裝修簡約,配合紫藤花嘅裝飾,都幾適合打卡。午餐價錢合理,包餐湯、主菜及飲品,亦可半價優惠換甜品🍮野菌牛肉粒意大利粉 $158意式辣肉腸蕃茄芝士貓耳朵粉 $138- 兩款意粉都煮得剛剛好,彈牙得黎又唔硬,兼有少少嚼口👍🏻;意粉完全吸收咗醬汁,味道真係唔錯😋,可惜意粉、牛肉粒或者辣肉腸份量偏小,女士食都只係剛剛好本身對呢間餐廳嘅咖啡冇乜特別期望,但反而有驚喜,咖啡味好香濃,亦係我喜愛嘅Nutty咖啡☕️開心果吉士千葉酥🍧 +$27千層酥都幾脆,但開心果味唔夠濃,吉士偏甜左小小,如果食開淡味嘅甜品愛好者,可skip😂

午餐價錢合理,包餐湯、主菜及飲品,亦可半價優惠換甜品🍮

野菌牛肉粒意大利粉 $158
意式辣肉腸蕃茄芝士貓耳朵粉 $138