2024-12-27
🍶冬天就係要去居酒屋🔥 -而家冬天 凍冰冰最啱約埋friend去居酒屋 食下串燒飲下啤酒👭🏻 今次嚟到亞士厘道呢間餐廳 都幾啱gathering㗎😗-🍢限定日本雞肝串 $38 / 牛脷串 $55嚟到居酒屋點都嗌返兩串串燒先🤤 雞肝食落香濃 唔會有突兀嘅內臟味😌 仲有我哋最愛嘅牛舌 鹹香多汁👍🏻-🍕木魚絲苦瓜玉子薄餅 $88 / 炸芝麻雞翼 $60朋友發板嗌咗呢個苦瓜蛋餅 喺材料配搭之下食落唔會苦 我平時唔係好食苦瓜都欣賞😎 炸雞翼做到外脆內軟 鍾意食熱氣嘢必嗌😚-🍚櫻花蝦炒飯 $118炒飯啖啖都係櫻花蝦 食得出餐廳幾大手筆😏 仲要炒到一粒粒 有功架🙌🏻-🍳火炙燒玉子串 $40(件) / 火炙鳥炎紅白卷 $128紅白卷係喺飯卷上面放上超厚切三文魚 再輕輕炙燒掃上醬汁😳 另外玉子串同樣係超厚切 蛋香十足 同面頭嘅芝士真係好夾🧡-📍鳥炎屋亞士厘道17-19號4樓-
🍢限定日本雞肝串 $38 / 牛脷串 $55
🍕木魚絲苦瓜玉子薄餅 $88 / 炸芝麻雞翼 $60