2020-01-19 30 瀏覽
凍冰冰 又想食d要辣辣香噴噴嘅嘢食, 搵左一陣就同朋友決定黎呢間好燒式串燒,我去果間係太子分店店員都好熱血,一入到好就會介紹好食推介,印象最深刻係芝士墨西哥簿餅,簿餅煎得剛剛好 餅香脆中間是溶了的芝士,把其他餡料黏著,吃得很滋味。牛油金菇相信大家都吾陌生,燒得十分合時 把牛油溶入了金菇, 每一口都好有滿足感,因為添嘉了牛油令金菇變得更香甜爽口。燒豆腐,就好似出面既臭豆腐一樣。外皮脆脆,內裏嫩滑,加上佢獨家配制醬汁,正!燒多春魚,燒到金黃色,肉質特別嫩滑,魚骨已經煎酥加上肚子的好多魚籽,非常惹味翠玉瓜,燒得好好,食落好 多鮮甜汁流出。總括來說創意串燒,食物種類多元化仲有獨得甜酸汁俾你可以甜食物黎食 非常開謂同可口 下次會左光顧❤️

芝士薄餅

多春魚

翠玉瓜,燒得好好,食落好 多鮮甜汁流出。
翠瓜

下次會左光顧❤️