天氣變得凍冰冰,又想去打邊爐 好少地方有得食羊肉湯底,同時又可以滿足食麻辣火鍋,所以首選都係去咗方叔叔,食得好滿足。呢度嘅環境舒服乾淨,每台都已經設有醬料,唔使走出走入全程坐喺度慢慢食。先有好重膠質嘅雪耳紅棗糖水,一坐低就免費送餐滋潤一下先!羊肉鍋+鴛鴦麻辣鍋,呢個配搭真係好正同埋啱晒冬天~羊肉一啲都唔蘇,加埋白蘿蔔同埋唔同嘅香料,就咁清湯飲一碗都好暖粒粒~麻辣鍋就越食越辣,但真係非常之香,等個口辣一陣之後就冇事,最佳醬油配搭就係多啲麻油。最近有一個新出嘅鮮拼九宮格拼盤$228,裏面已經有齊唔同種類嘅,份量都唔少,超級高質,新鮮嘅手工丸都有,非常抵食。
嫩牛肉、小郡肝串串 、功夫萵筍片、千絲柏葉 呢幾樣我都非常非常鍾意食,而個拼盤冇嘅。加埋大大杯嘅洛神花鮮橙特飲,仲有多日本七寶札幌生啤,食咁多嘢埋單都唔使$800依家都幾full,所以記住早啲打去訂位🤍

天氣變得凍冰冰,又想去打邊爐

先有好重膠質嘅雪耳紅棗糖水,一坐低就免費送餐滋潤一下先!

加埋大大杯嘅洛神花鮮橙特飲,仲有多日本七寶札幌生啤,
食咁多嘢埋單都唔使$800
依家都幾full,所以記住早啲打去訂位🤍