2022-12-22
冬至晚餐烤魚要加88蚊不過非常好味兩大一長者我們選了C餐,全晚少過十台客值得推薦是C餐牛三角,入口鮮甜不過肉類種類非常少,及串燒種類非常少所謂嘅串燒其實係用油炸,又柴又鞋又乾,如果你主要是食牛A餐和B餐的牛不建議選,當晚只有三個員工,每次落單之後都要催單,不過員工態度尚算良好不過有件事好好笑,話說出面有沙白蜆可以任拎,我哋去到嗰陣見到有一盤,夾完之後諗住叫職員Refill,有個後生似係老闆仔嘅職員走埋嚟,佢話呢盤沙白蜆,係尋日用水養到而家,而家得返呢一盤你哋快啲食埋嗰幾粒佢,我哋今日唔會有沙白蜆補充,之後佢送左三隻所謂串燒蝦比我哋,其實係白灼,之後隔左好耐都唔出肉,就連出邊嘅鵝腸到我哋走嘅時候都係冇Refill每次落單隔咗五分鐘都要催單先至會有肉比你,脆肉鯇魚片一碟只有四薄片刀功非常好🙈地方環境乾淨企理,冇呢度嘅負評講得咁差,可能因為冬至太少人,不過同價位我寧願出去搵間好啲,因為種類非常少之又小
烤魚要加88蚊不過非常好味
兩大一長者我們選了C餐,全晚少過十台客
值得推薦是C餐牛三角,入口鮮甜
不過肉類種類非常少,及串燒種類非常少