2017-12-26 926 瀏覽
冬至一家四口包括4歲及1歲囝去尖東睇燈飾、唔使迫但諗住無啖好食去食大x樂搞掂,點知見到招牌係拉麵館就膽粗粗試下!要明白…湊住d細佬搵間family friendly嘅餐廳食又唔可以太迫人又唔可以太貴都幾難!我地6點9到達未太多人,到8點走就啱啱滿座!先唔講食住,講family friendly嘅態度已經一流、d兒童椅超級舒服又有保護帶,難得!細囝扭計職員又知道大囝鍾意食紫菜,私人每個小朋友醒兩塊壽司紫菜俾佢地慢慢食、好讓做阿媽嘅我可以火速專心食左我個麵,感激!仲有臨尾俾杯滾水我去洗返bb食具,很好!水怪嘅我,係咁飲水佢好快係咁添返水,好好好好!廁所方面、好似酒店廁所咁靚!!!食物方面,老公要左炸雞排定食,佢話d雞排有肉汁、正!我就要左豉油拉麵、有d鹹所以最後用滾水做湯底family friendly!!!各媽媽可以試下!
我地6點9到達未太多人,到8點走就啱啱滿座!
水怪嘅我,係咁飲水佢好快係咁添返水,好好好好!
廁所方面、好似酒店廁所咁靚!!!
食物方面,老公要左炸雞排定食,佢話d雞排有肉汁、正!
我就要左豉油拉麵、有d鹹所以最後用滾水做湯底
family friendly!!!各媽媽可以試下!