2012-04-08 25 瀏覽
聽說它的朱古力很好味, 今日心血來潮, ... 希望未關門。晚上十點幾,很多點舖已關門, 帶著碰碰運氣的心態, ... yes, 牛仔還在等我們呢!! yeah!! 一般愛熱飲的我都忍不住要了杯 iced banana chocolate 解渴, 仲有香濃朱古力味, 加上一絲絲的香蕉味淡淡滲出友人點的choco cake 朱古力在口中融化, 甜味適中, 中間鬆軟, 唯獨餅底太硬, 略欠新鮮 朋友仲點咗杯熱茶, 對佢讚不絶口,係 mighty leaf 靚茶 繁忙的商場內有這樣一間設計特別的咖啡店, 設計型格, 但如果多D梳化椅就更好 到打烊時間, 靚女長髮服務員過來收走我們的餐具, 我和朋友亦夠鐘離開, 服務員誤以為抯擾我們, 連忙解釋"您們可多坐一會" ... 多親切的服務!
環境型格!
對比一般餐廳, 食品種類不多, 但勝在夠精, grab n go
好飲咖啡, 朱古力, 茶, 多鑼鑼
餐單以西式三文治為主
令人甜在心的宵夜: iced banana choco, cake, mighty leaf tea

[HK$30]解渴, 仲有香濃朱古力味, 加上一絲絲的香蕉味淡淡滲出

友人點的choco cake [HK$22]朱古力在口中融化, 甜味適中, 中間鬆軟
, 唯獨餅底太硬, 略欠新鮮

朋友仲點咗杯熱茶[HK$19], 對佢讚不絶口,係 mighty leaf 靚茶

2012-04-07
餐單以西式三文治為主