2010-05-28 25 瀏覽
今日下午系學校遊玩水,跟住就系解決肚子問題,之前一直想試下依間店,今日終於可以一嘗啦。去到大概系7點左右,入面已經非常熱鬧,阿姐好熱情帶住我地上左2樓,還好仲有位。雞絲粉皮:吃之前要將鋪系面層的青瓜,豆腐皮,雞絲同d芝麻醬攪拌下。芝麻醬好香啊,引起我許多食慾,而且系大熱天吃翻個清涼菜式,真系滿足。咖喱牛舌:極贊啊。皆因入面d牛舌炆得好淋啊,大大舊,而且仲有好好舊添,吃左之後唔會太滯。咖喱醬+薯仔+牛舌,真系一級棒啊。清真牛肉餅:招牌菜式點可以唔試下呢。阿姐挪上黎果陣仲熱辣辣噶,吃落去要好小心,唔系就好容易比d汁辣親。入面d牛肉好多,見到特別開胃,果然系唔介紹錯啊。多謝你帶住我周圍試吃,俾我有咁多難忘的回憶,多謝你,我真系好幸福。
咖喱牛舌
川辣牛肉面
雞絲粉皮
2010-05-23
咖喱牛舌
川辣牛肉面
雞絲粉皮
  • 咖哩羊腩
  • 清真牛肉餅,咖喱牛舌