2008-10-10
聽聞呢度既火炙系列唔錯﹐又好似好多種類揀﹐一於黎試下同男友兩人嗌左:鰻魚芝士卷﹕ok吧﹐效果好像不很夾... 鰻魚凍凍的﹐麻麻地. 芝士的狀態是硬的﹐吃後有點膩..三文魚腩﹕這個是穩陣之選﹐三文魚腩都算肥﹐幾好食玉子壽司﹕size都幾大﹐食完都飽左一半喇.. 也是冷冷的﹐玉子也沒有滑的感覺﹐個人唔太鐘意火炙三文魚壽司(XO醬)﹐火炙三文魚壽司(和風醬)﹕火炙三文魚做得不夠好﹐又是凍了的﹐沒有半溶的狀態﹐還是板長做得較好.. XO醬感覺不太夾﹐和風醬(即係有d細細粒番茄洋蔥呀0甘)都ok咖喱半熟蝦壽司﹕呢個唔錯﹐蝦真係半熟﹐也有點咖喱味﹐幾特別燒牛肉壽司﹕10月做緊promote﹐6蚊一件. 普通﹐牛肉偏鞋﹐味道ok魚壽司﹕麻麻﹐雪得好凍﹐食落有渣﹐部份不太靚三文魚壽司﹕跟三文魚腩都幾大分別﹐還是後者好食得多失望的一餐﹐火炙全是凍的不能原諒(唔知關唔關坐order檯事呢..)也不算特別好食﹐個人都係prefer板長
同男友兩人嗌左:
三文魚腩﹕這個是穩陣之選﹐三文魚腩都算肥﹐幾好食