2021-04-25 599 瀏覽
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥘百吉爹肉骨茶(三層肉) $48🍛辣死你嗎配咖哩雞肉 $58🍜仁噹牛肉撈麵 $58🥪椰香咖央多士 $28🥤無糖可樂 $12🫖馬來西亞拉茶 $19Total: $223〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️蘇媽有咁多間分店,我食嘅係荃灣店,食過但冇試過試哂佢咁多樣野,聽朋友講肉骨茶好正,我自己就未試過,所以就一於一次過盡量試佢啲野🥘百吉爹肉骨茶(三層肉) $48肉骨茶係帶有中藥味嘅茶,無限添飲,但由於冷氣太凍,成碗茶都好快凍☹️三層肉係豬腩肉嚟,我跟住佢menu寫住咁樣調醬,覺得啲肉本身冇咩味,有種食湯渣再點醬嘅感覺🤔🍛辣死你嗎配咖哩雞肉 $58有椰漿飯、參巴醬、青瓜、花生、乾魚仔、蝦片、蛋,我分別好簡單咁講下啦咖哩雞肉唔辣冇骨,汁唔多😣,旺角嗰間好多汁㗎,椰漿飯呈綠色,有淡淡嘅椰香味,參巴醬係甜醬咁嘅味,花生同乾魚仔都係脆口鹹鹹地,蝦片唔係好脆、似零食唔係即炸嗰隻,青瓜同蛋都係就咁用水恰,我覺得旺角嗰間好食啲🍜仁噹牛肉撈麵 $58呢個ok啦,薯仔夠淋,但一開頭望落個樣唔似牛肉,似雞多啲,牛肉都比多幾多,麵係油麵嚟,啱啱好夠掛汁🥪椰香咖央多士 $28呢個好好食,多士脆口仲
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

🍜仁噹牛肉撈麵 $58

🥪椰香咖央多士 $28
呢個好好食,多士脆口仲切好左4份

🥤無糖可樂 $12
呢個係罐裝,通街都有,唔評論

🫖馬來西亞拉茶 $19
我飲落覺得係有啲香草味嘅奶茶🤔,唔太特別,都唔值咁貴

我覺得佢啲冷氣真係可以較細啲,好多野食都因為佢冷氣太大好快凍