餐廳: 創發潮州飯店
資訊:

2020-11-08 3183 瀏覽
好後悔做咗30幾年人先至第一次嚟創發入到去充🈵️港產片的裝修風格,冷檔放咗幾十款潮州小碟、霸氣十足, 真係百分百啱FEEL 太座想清清地送粥:我馬上叫個椒醬肉、韭菜炒薄殻,唯一碗粥唔夠熱,失色些少再來滷水豬肚尖:呢個餸真係好多地方食唔到,馬上把握機會,但我又抱住懷疑嘅心態問師父係咪真係豬肚尖嚟㗎,師傅好認真同我講唔得退俾你啊,出嚟真係冇令我失望,「正」凍烏頭:雖然唔係好多黃油,但係唔會過硬,唔會過熟、好滑😍其實豆醬都可以唔使點突然間我見到一盤啱啱蒸好韭菜粿,馬上試一試,好食嘅地方就係好多韭菜,個皮做得好煙銀, like 蟹棗及炸墨魚卷,蠔仔粥都中規中矩舊式餐廳但服務一流,like
好後悔做咗30幾年人先至第一次嚟創發

蟹棗及炸墨魚卷,蠔仔粥都中規中矩

舊式餐廳但服務一流,like

• 滷水豬肚尖