2023-02-16
見魚事者Fisholic🐟出咗幾款新美食, 老公都好想再吃😋今晚在旺角就去登打士街花園街買外賣回家食👏🏻 旺角真超多人呀😆因為長途車🚎都預食物會涼咗味道差d,點知佢有驚喜,食物涼左仍好味😋魚事者好環保,用靚精美自家紙袋及紙盒,好靚👍🥰👍又香又臭蒜油雞翼魚麵撈(全份)有5隻雞翼🍗, 雞翼炸得香脆而唔燶🐣肉質同口感都幾好,平時都鍾意食佢嘅魚麵🍜今次外賣都超驚喜,就算唔熱都好食,重點係佢唔會淋咗,仍然彈牙🦘👍蒜你識撈香滑腸粉腸粉控必試,勁多炸左好香的蒜粒,加埋醬汁好襯個腸粉💯平時腸粉一凍咗就唔好食,魚事者的腸粉擺脫了此宿命✡️👍👍我要晒小食拼盤👏🏻香而不辣咖哩魚蛋、彈彈牙魚燒賣、食唔停送酒🍻一流炸魚狗腸,聽完個名都口水流到落雨咁🌧️魚事者係「做魚🐟」方面係幾勁👍🏻就算成枱都係魚魚魚😆都唔會膩,因為魚健康過豬牛👍#飲食情侶🥰#MagicCherry攻美食🍒
魚事者好環保,用靚精美自家紙袋及紙盒,好靚👍🥰
👍又香又臭蒜油雞翼魚麵撈(全份)
👍蒜你識撈香滑腸粉
👍我要晒小食拼盤👏🏻