琴日同事突然話好耐冇出去食飯,不如聽日冇咁多人出去食飯,佢地話去呢間WO~,我一向冇咩所謂就是但啦。去到見餐牌冇咩野岩,就叫左個焗豬扒飯  紅湯 見坐房仔好熱~唔想飲熱野,(連我D好怕凍既同事都話好焗)叫少冰佢都會比勁多冰,我今日身體唔係太舒服所以就叫左凍杯芽好立克(走冰)我地叫左3個紅湯,D湯好酸同事飲左一半就唔飲跟住佢地叫左豬扒意同飯,其中一個叫豬扒飯塊扒勁黑,但就好大塊,另一個叫豬扒意就勁白但好細塊所以千其唔好見到其他人食咩就叫差唔多,因為佢地就係見到對面O個個人,塊豬扒厚厚地好似幾好食但到佢地O個塊就唔係呢回事。落單既時候冇人話我知凍杯芽好立克(走冰)會係一杯熱飲黎到之後,我發現杯野"辣"手咁我咪同個待應講我要凍杯芽好立克(走冰)跟住個待應拎左杯野去話幫我加冰,但去完之後就返黎講你話要走冰架MA,之後放低我杯野就走左跟住我唔憤氣再叫佢返黎講我咪講囉你張單都打明係凍既,有咩理由比杯熱既我佢話你話走冰就係熱,我地要用熱水沖之後走左去越食越興,間房又熱,(我公司平時冷氣開25度,佢間房仔住左2X人完全唔止25度)你問D職員可唔可以開大D冷氣,佢話開晒,但你望上去部冷氣燈都冇著,真係唔
琴日同事突然話好耐冇出去食飯,不如聽日冇咁多人出去食飯,
佢地話去呢間WO~,我一向冇咩所謂就是但啦。
去到見餐牌冇咩野岩,就叫左個
焗豬扒飯  紅湯
見坐房仔好熱~唔想飲熱野,(連我D好怕凍既同事都話好焗)
叫少冰佢都會比勁多冰,我今日身體唔係太舒服
所以就叫左凍杯芽好立克(走冰)

我地叫左3個紅湯,D湯好酸同事飲左一半就唔飲
跟住佢地叫左豬扒意同飯,
其中一個叫豬扒飯塊扒勁黑,但就好大塊,
另一個叫豬扒意就勁白但好細塊
所以千其唔好見到其他人食咩就叫差唔多,
因為佢地就係見到對面O個個人,塊豬扒厚厚地好似幾好食
但到佢地O個塊就唔係呢回事。

落單既時候冇人話我知凍杯芽好立克(走冰)會係一杯熱飲
凍杯芽好立克(走冰)
黎到之後,我發現杯野"辣"手
咁我咪同個待應講我要凍杯芽好立克(走冰)
跟住個待應拎左杯野去話幫我加冰,但去完之後就返黎講
你話要走冰架MA,之後放低我杯野就走左
跟住我唔憤氣再叫佢返黎講
我咪講囉你張單都打明係凍既,
有咩理由比杯熱既我
佢話你話走冰就係熱,我地要用熱水沖
之後走左去

你問D職員可唔可以開大D冷氣,
佢話開晒,但你望上去部冷氣燈都冇著,
真係唔知一部冇燈既冷氣點叫著左

間野算係平,但咁既服務真係唔想再去
比錢條女d態度都係差爆
我唸佢既態度應該係數1數2差既
焗豬扒飯
題外話/補充資料: 我要一杯凍杯芽好立克(走冰)只係希望小d冰,餐廳又熱又迫, 我同事叫左杯熱飲,佢話直情熱到飲唔到 如果水吧就連一杯凍杯芽好立克(走冰)都唔識沖,不如佢考慮下轉工啦
2016-03-09
焗豬扒飯