2014-07-10 195 瀏覽
今日突然好想食pizza 見近近地就選擇左pizza hut 反正近排間野送左張卷 可以食滿160換8隻雞翼 於是就去左由於我五點幾左右就去左 果段時間沒咩人去 所以唔洗等位就入左去坐左入去 即刻落單 叫左脆雞棒伴薯條 一個小pizza 同一客寛條麵 仲有用卷換返黎既8隻辣雞翼本身怕三個人唔夠食 所以諗住食完再叫多個大pizza 點知原來份量都好大 三個人完全夠飽 講返食物先用卷換返黎既雞翼 都幾大隻 而且肉質滑嫩 加上剛剛煮熟 又有少少既辣味 好開胃 同好合適做飯前小食至於個脆雞伴薯條 明明係餐單睇好細舊 但一出黎既size原來都好大份 好似一般快餐店所見 個脆雞本身沒咩味 但佢本身外脆內嫩 再加埋本身附送既醬 原本沒味既炸雞變得味道一流 而個pizza 我就選擇左至尊pizza 再加個芝心批 上面既波羅再配埋上面既汁 本來就好味 再加埋芝心批既芝士 實在令人食指大動 不過 個pizza太膩 食左一舊 就開始食唔落其他 好彩只係叫左個細 所以三人黎講 份量剛好至於個寛條麵 我就覺得一般 可能係咁多美食下 變得沒咁吸引 而且份量都不算太多但大體黎講 我覺得價錢合理 每人都係七十幾蚊左右

講返食物先

但大體黎講 我覺得價錢合理 每人都係七十幾蚊左右 但份量非常足夠 低食
2014-07-09