2018-09-15 33 瀏覽
平時同父母一齊,多數都食中餐,今日就想試下同佢地食下西餐呢間餐廳成日都會經過,但每次都揀左其他餐廳冇揀佢,既然未試過,就抱住冒險心態去試下入到嚟好有別有洞天嘅感覺,因為出面黑黑沉沉,冇諗過入面嘅裝修幾得意幾舒服呢度都幾多選擇,食物種類有肉有沙律,唔係淨係啱我呢D食肉獸以食物質素同晚餐價嚟講,食物價錢唔算貴老媽子同老豆一人一個湯,2個湯都好味,尤其係白湯,有少少煙肉同洋蔥,比起平時D罐頭湯有心思最估唔到嘅係佢個餐包竟然係牛角包,老媽子一見到就非常開心,因為牛角包係佢嘅favourite鹽燒秋刀魚什扒鐵板餐$85老媽子鐘意食魚,所以揀左呢個餐,個餐一上我哋都即刻嘩嘩聲,因為係原條魚上架個魚燒得好香,下面仲有2塊扒,味道唔錯溶岩拉絲麵包芝士炸雞$85呢個真係好好食,個芝士加左落個包入面,超香超好食,仲有個炸雞,有D韓式炸雞嘅感覺,值得推介卡邦尼拉絲芝士文也魚焗飯$70個拉絲芝士同上面個麵包一樣咁正,飯底有炒過,份量又足,食完好飽肚最後加左錢試下呢個草莓肉檸檬沙冰梳打($40)我想講真係圖文不符...點解會咁大杯架,睇圖明明好似唔大杯..真係好彩有多2個人分擔下,飲完真係好飽老媽子同老豆只係叫
平時同父母一齊,多數都食中餐,今日就想試下同佢地食下西餐

呢度都幾多選擇,食物種類有肉有沙律,唔係淨係啱我呢D食肉獸

以食物質素同晚餐價嚟講,食物價錢唔算貴

鹽燒秋刀魚什扒鐵板餐$85
個魚燒得好香,下面仲有2塊扒,味道唔錯

溶岩拉絲麵包芝士炸雞$85

卡邦尼拉絲芝士文也魚焗飯$70

最後加左錢試下呢個草莓肉檸檬沙冰梳打($40)

老媽子同老豆只係叫左包餐嘅飲品,我冇特別去影,不過整體真係好好,價錢唔貴之餘碟頭又大,奉勸大家可以叫多幾個人一齊食,share食可以試多幾款食物
  • 芝士炸雞焗麵包