餐廳: 諸勝堂
資訊:

2020-08-01 78 瀏覽
自從武肺疫情第三波後, 好少出去外面食野. 今日咁啱要去上環做啲野, 就順便喺度食個早餐先. 我揀咗B餐, 鮮忌廉豬骨湯鮑魚火腿絲通粉配4.3牛奶炒日本滑蛋 + 多士走油 ($38)鮮忌廉豬骨湯鮑魚火腿絲通粉 😋湯底幾濃, 有忌廉湯味. 通粉係有坑紋果隻, 煮得啱啱好 👍🏻 (我好怕食到啲煮到淋晒, 冇晒質感嘅通粉)4.3牛奶炒日本滑蛋 + 多士走油 😋炒蛋夠滑👍🏻, 多士烘得夠脆早餐份量足, 食到好飽. 食到最後先見到menu寫住可以+$3走包轉柚子醋沙律, 太遲發現㖭 🙈服務態度唔錯, 加上食物質素高, 價錢合理, 絕對會再幫襯 🤤

鮮忌廉豬骨湯鮑魚火腿絲通粉 😋

4.3牛奶炒日本滑蛋 + 多士走油 😋
炒蛋夠滑👍🏻, 多士烘得夠脆

早餐份量足, 食到好飽.

鮮忌廉豬骨湯鮑魚火腿絲通粉
4.3牛奶炒日本滑蛋 + 多士走油
熱檸茶
2020-07-31
$38 (早餐)
鮮忌廉豬骨湯鮑魚火腿絲通粉
4.3牛奶炒日本滑蛋 + 多士走油