2018-07-26 43 瀏覽
呢間店係主食日式野食, 地方十分大,服務都十分好.普通無叫野飲既話,飲茶都係唔錯既選擇,茶係熱既, 本身茶已經係香, 味道都唔錯, 我覺得唔需要叫野飲都得,尤其想飲熱飲既朋友.次次黎日式餐廳都會試下玉子卷, 蛋方面比較軟身, 唔洗點任何野就咁食最好,味道唔錯, 如果要點, 可以叫佢加d醬油黎點, 都唔錯, 呢到比較出名係蒸籠日式野食, 入面有唔同既菜同肉組成, 蒸出黎比較香,互相配合到, 呢個係豬黎佢有3種醫俾我地點, 分別一個係比較咸小小用鹽整既醬,一個點肉比較好食既肉汁醬,仲有一個係麻醬,牛方面, 約5成熟左右, 基本上都係入口即溶既感覺, 口感相當之好, 佢有俾醬我地, 但係我地無用到, 我覺得原汁原味最好食, 份量算多, 肉身比較厚, 用易飽肚D.格離會有D芥子醬係到, 比較西式食法既扒類食法.意粉方面,  醬汁煮到岩岩好, 好痴意粉, 同埋醬汁味夠濃, 唔會好水既樣,意粉口感硬度岩岩好, OR偏硬 我自己中意硬小小,比較彈牙.
呢間店係主食日式野食, 地方十分大,
服務都十分好.
普通無叫野飲既話,飲茶都係唔錯既選擇,
尤其想飲熱飲既朋友.
味道唔錯, 如果要點, 可以叫佢加d醬油黎點, 都唔錯,

一個點肉比較好食既肉汁醬,仲有一個係麻醬,
格離會有D芥子醬係到, 比較西式食法既扒類食法.
2018-07-26