朋友係openRice睇到本店Book佐位老友齊聚,一個細粒的職員好热情友好接待及介紹,環境真係相當唔錯,因第一次上黎不太熟悉,我們決定食簡單沙律西餐,職員好開朗同我地講解可以自取食物和飲品,初時友人几人都覺得非常不錯,但等待大半個鐘后,依然不見有歺,向店員催促几次後先陆续出菜,厨房出品捞捞舊舊,食物量少,店員知道我們不滿,期間同我哋講佐好几次對唔住,亦揾上司轉達過,希望比机会佢地改善,我哋好欣賞呢個員工,好好傾,為表歉意話下次過去找她有折扣,腊眼睇店中職員為數不多,不管真假,但起碼感受誠意,談話中已是兩個小朋友媽媽,可能同是為人母感到大家都不易,有心解決客人問題,于是不再為難及追究.于是選擇原諒,給好评完全出於服務態度和環境,希望下次再來時厨房真係有改善,大家不妨試下
2023-07-19
40 分鐘 (堂食)
午餐
  • 三文魚沙律