2017-04-12 181 瀏覽
禮拜五收工本應是滿心歡喜咁享受一個happy Friday night...最近McDonald取消咗原有三款包之後,食少咗🍔,加上越來越多burger shop崛起,今晚心血來潮,揀咗lee間來試。禮拜五嘅tst人滿為患,以至於我哋到達嘅時候,等位處已經出現咗人龍。好唔容易輪到我哋有位,可惜被告知下一張檯係位於室外,但唔想再等,唯有接受。跟住侍應帶位行出戶外就餐區,我最唔希望嘅事出現,隔離嘅客人係食🚬嘅!我轉身細聲問咗嗰侍應,有冇其他位或者非吸煙區位置,佢即時🌚話冇,要就要再等唔知幾耐!如果唔係男友想食,已經即刻轉身走咗。我唔出聲,唯有坐低食住二手煙先。嗰侍應係咁2 dump低menu,水都冇杯... 於是我直接order咗杯奇異果汁。奇異果汁唔太酸,冇乜特別,完。薯絲蝦Lee款小食不錯,性價比比較高。香脆可口。鵝肝牛肉漢堡Gimmick嘢,e家好多食物都同鵝肝 / 黑松露有關。麵包鬆軟,肉嫩,鵝肝甘香,份量不大。香脆鱈魚柳漢堡除咗麵包鬆軟之外,食唔出同McDonald嘅魚柳包有咩分別。香港土地供應問題,出街食飯除咗食租,原來仲要食氣!食唔飽之餘仲要食氣!

Kiwifruit  Juice
奇異果汁
唔太酸,冇乜特別,完。
薯絲蝦
Lee款小食不錯,性價比比較高。香脆可口。
香脆鱈魚柳漢堡
香脆鱈魚柳漢堡

2017-04-07
20 分鐘 (堂食)