2017-10-17 1316 瀏覽
今日即興約同事傾計講吓事非。就係公司樓下落2層的鮮。港式串燒店吧。餐廳都幾大。而且坐位舒適。好啱一邊食嘢一邊傾計。餐廳仲有飛鏢玩。餐牌係用面兩面紙張,就係餐紙點食物仲有海鮮拚盤的。黑豚辣肉腸~辣得嚟又夠香。肉質厚實牛柳串~一串有6小件,燒得剛剛好。完全唔靭。又有牛味墨汁墨魚腸~之前見過肥媽係節目介紹過,但唔知係邊度有得買。居然比我係串燒店見到。當然要叫啦!腸肥大肉彈牙。而且還有墨魚肉。多汁。鬆化黑豚串~真係冇改錯名。肉質非常鬆化燒像拔蚌~一份有3隻。配有蔥/紅辣椒燒成。廚師燒烤功力抵讚。完全唔靭又保持鮮味蒜香雞全翼~燒得外皮脆脆,肉嫩燒原隻魷魚~廚師已將整隻魷魚切成小圈。新鮮,唔靭。但唔知點解冇咗魷魚鬚蘑菇雞肉飯團~好香蘑菇味,有飯蕉香明太子飯團~飯團燒到有飯蕉,飯團舖上沙律醬。味道非常夾。加上美味可口的明太子。絕配。一定要食今晚真係傾得開心又食得開心。下次要約多幾個同事一齊再食過反正係公司落2層,超近。

餐廳仲有飛鏢玩。

餐牌係用面兩面紙張,就係餐紙點食物

仲有海鮮拚盤的。

黑豚辣肉腸~辣得嚟又夠香。肉質厚實
牛柳串~一串有6小件,燒得剛剛好。完全唔靭。又有牛味

鬆化黑豚串~真係冇改錯名。肉質非常鬆化

蒜香雞全翼~燒得外皮脆脆,肉嫩

蘑菇雞肉飯團~好香蘑菇味,有飯蕉香

• 明太子飯團