餐廳: Tea Express Bar By Jrink
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
呢間位於K11既茶飲店 以日式茶為主🍵焙茶烏龍茶抹茶等等 都係偏向日式茶飲選擇唔多 亦唔會見到個啲珍珠波霸乜乜乜😂店舖好有日本風設計 好簡約 一覽無遺🤭主要都係外賣為主 只有兩三張櫈係旁邊😌佢個杯好靚 因為有我最中意既富士山🗻係上面當初都係因為呢個原因所以先吸引咗去試😂-🔸焙茶牛奶最近好鐘意焙茶味既野 所以都揀咗焙茶既item🤭剛沖出黎既茶飲 茶同奶既比例好分明 好靚😳焙茶味道好濃厚 係茶粉沖出黎既效果 啖啖濃郁茶味🤤茶粉既比例都調教得岩岩好 唔會因為過多而苦澀👍🏼配上明治牛奶 將茶底變得滑溜🥛添加咗牛奶後 茶味依然都係好出💯-無論台式定日式茶飲 份量既比例係好重要下次亦都可以試抹茶 另一款日式既主打茶🍵雖然佢選擇既類別無五花八門但呢度既焙茶牛奶暫時係飲過最好飲既😋-🧸🌞C.ookingbear推介指數 👉🏼👉🏼🔟🌟
呢間位於K11既茶飲店 以日式茶為主🍵

雖然佢選擇既類別無五花八門
但呢度既焙茶牛奶暫時係飲過最好飲既😋
🧸🌞C.ookingbear推介指數 👉🏼👉🏼🔟🌟
2021-10-04
5 分鐘 (堂食)