2019-10-13
呢一日,又走咗去九展食晏!今次終於試呢間蕃茄嘢。。。左睇右睇,ok!都揀到食咩。女友要蕃茄野菌蟹柳棒米線,辣嘅,我要飯! 個焗飯好特別,係有薑,正喎,我鐘意薑㗎!😋😋買完回位,我個焗豬扒薑飯好快就到,嘩!燶咗少少,即試先,都幾好味,飯加咗薑,正😋👍🏼,因本人鐘意薑😁 60蚊有埋飲品,ok嘅!到女友嘅米線到,樣子都得,仲有蛋添! 但原來辣都只係放點辣醬係面。。。但女友話都夾嘅,好可惜⋯⋯食食吓⋯⋯唉!有條小像根!😑😑😑😑😑😑當然要同佢講啦,激死!終於換過碗,當唔洗佢原碗換!因為都食咗唔少先發現😑😑😑😑😑😑 條橡根相都費事 post 喇! 本身食物都ok 好味,但咁嘅經歷,短時間都唔會再去食! .😑😑😑